Den 13: Už čtvrtý zápas

27.04.2008 20:52

Snídaně je v tomhle hotelu je docela darebná, fakt nic moc. Domáhám se černé kávy s trochou mléka - je to neřešitelný problém, i když káva je tady z espresa a je dobrá, ale to mléko je asi problém. Nakonec to místní číšník ukecá s náma na "kačípuno".

Zase jedeme na stadion, taxík je tady za pět minut a je to dokonce ten samý Ind, s kterým jsem jel předevčírem. Na stadioně jsou už přípravy v plném proudu, ale už to máme v ruce a je to taková rutina. Jen nepolevit :)

Využívám ale pěkného světla, hraje se to odpoledne, a jdu si nafotit nějaké fotky z kriketu. Jednak mám vyfoceny hráče obou týmů, když přicházejí na stadion, ale taky spoustu fotek ze zápasu. Ty nejlepší najdete v mém Fotoalbu.

Ostatně, fotky z této cesty jsou většinou foceny fotoaparátem Panasonic Lumix DMC-FZ18, černé barvy. Ochotně prodal www.fotacek.cz.

Domácí zase vyhráli, to bylo radosti! Ale radost máme i my, protože se dostaneme do hotelu brzy.

Ale to se nestane - Joanne nás zve na večeři do nějaké dobré restaurace. Výběr je na místňácích, stejně tak i volba jídla - jediné co znám, je Tandori chicken (kousky kuřete pečené ve zvláštní peci tandori), pak znám paneer - místí sýr, který se dává nařezaný na kousky do různých omáček, a pod "Yellow dal" si představím žlutou čočku, ale rozhodně ne v úpravě, ve které nám to přinesli. No, k pití pivo Foster (australské), pít se to dá jen dobře vymražené. Jako zákusek taky něco, co nedokážu popsat, nějaké místní zmrzlina s nějakejma nudlema. Dobrý.
No, a než se dostaneme do hotelu, je zase půlnoc.
Jdeme spát, zítra je v plánu návštěva kousků místní architektury, na které se podepsal Le Corbusier.

—————

Zpět