Den 10: Zítra bude zápas

25.04.2008 00:41

Dnes odpoledne máme jít na stadion, počkáme ale, až odezní to největší horko. Ven se mi ale nechce, tohle město není nějak zvlášť krásné. Tak si dám aspoň do pořádku fotky a deníček. Už mi došly kupóny na internet, ale vypadá to, že jsem za ty tři dny vyčerpal celou hotelovou zásobu. Prej budou odpoledne.
Odpoledne se dozvídám, že má sem přiletět kolega z Kolkaty, snažím se mu zamluvit pokoj, ale je plno. Bude mít teda to štěstí, že bude v pokoji se mnou :)
Najednou se zjistilo, že existují i kupóny na internet na 24 hodin, které stojí méně, než dva na 2 hodiny. Tak mi hned jeden prodají, ale nefunguje to. Řeším to s místním specialistou a nakonec se to nějak rozběhne.

Odpoledne jedu na stadion, jestlipak nám nerozkradli krabičky? A ne, vše funguje, Amish a jeho elektrikáři vše omotali izolepou a fachá to móóc pěkně. Takže to končí tak, že s jdu s Mohinderem (to je ten elektrikář) a dalšíma na pivo, oni do sebe lámou místní "strong beer" (taková ta sladká sračka s 8% alkoholu) a pak jedeme autem, naštěstí řídí ten bez řidičáku, ten neumí řadit a musí jet pomalu, jen trnu, aby nesundal nejakou neosvětlenou rikšu, no, jsem rád, že to skončí tak, že si dáme u jeho best friend grilovaný kuře a ještě jedno pivo a jdu do hotelu, kde se vykoupím lahví Ferneta :)

Takže dobrou noc, mám toho dost a zejtra je mač. Konečně by Pandžábší Tygři mohli jednou vyhrát, že? Zatím prohráli, co se dalo. A v neděli je to proti hrajou proti Delhi Darevils, a ti jsou prej dobrý.

 

—————

Zpět